Direct naar de inhoud.

R-Recruitment

Vanaf 1999 zijn wij actief en gespecialiseerd in de werving en selectie van kandidaten welke willen werken in de luchtvaartindustrie. R-Recruitment Schiphol is een gerenommeerd en gecertificeerd Recruitmentbureau. Wij staan voor maatschappelijk en sociaal ondernemerschap waarbij deskundigheid, ervaring, kwaliteit voor ons vanzelfsprekend is. Ons werk speelt zich niet alleen af in een hectische, maar zeker ook in een boeiende dynamische wereld van nationale en internationale opdrachtgevers op Luchthaven Schiphol.

Een internationale omgeving welke de laatste jaren erg hard bouwt aan het duurzaam ondernemen. Al voorbeeld, de bussen rijden inmiddels elektrisch, er wordt gewerkt aan elektrische taxi-bots om vliegtuigen te gaan slepen maar ook de ground power stations zullen overgaan op elektriciteit en of waterstof. Kortom, er wordt dagelijks hard gewerkt om gezamenlijk Luchthaven Schiphol duurzaam te laten opereren.

Luchthaven Schiphol en haar opdrachtgevers hebben dagelijks uitdagende vacatures welke doorgaans leiden naar een vast en rechtsreeks dienstverband met uitstekende doorgroeimogelijkheden.

Kwaliteit en zekerheid R-Recruitment

Doordat de kantoren van R-Recruitment worden bemand met mensen vanuit de praktijk spreken wij de taal en garanderen we te allen tijde de juiste match. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden verzorgt R-Recruitment uitgebreide trainingssessies die noodzakelijk zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. Na deze sessies worden onze collega’s langdurig uitgezonden of gedetacheerd bij de diverse opdrachtgevers wat veelal eindigt in een rechtstreeks dienstverband.

Als u op zoek bent naar baan in de Luchtvaart of u zoekt nieuwe medewerkers, dan hebt u ons bij deze gevonden!

R-Recruitment ondersteunt u bij de invulling van uw personele capaciteit.

Op het gebied van flexibele contracten en tijdelijke detachering van logistiek personeel. Maar ook bij structurele invulling van functies. U zegt het maar! Wij bieden u een passende oplossing als het gaat om onder andere logistiek personeel, en als uitzendbureau in de logistieke sector.

Uitzenden / detachering / payrolling / werving & selectie / Interim management /opleiding op maat

Natuurlijk staan wij open voor alle overige klant-specifieke personele vraagstukken. Laat het ons weten!

R-Recruitment BV

Cateringweg 17A 
1118 AM Luchthaven Schiphol  

T. 020 – 545 20 20 
F. 020 – 545 20 25 
E-fax. 0847-288539 (bij voorkeur)  

E. office@airr.nl
W. www.airr.nl

R-Recruitment BV

Industrieweg 4
9482 TT Tynaarlo

T. 050 – 520 54 00
F. 050 – 520 54 09