Direct naar de inhoud.

KLM Equipment Services B.V.

Activiteiten van de organisatie:

KLM Equipment Services is hét onderhoudsbedrijf voor Ground Support Equipment op Schiphol. Wij voorzien de luchtvaart van de meest betrouwbare, duurzame en kosten- efficiënte Ground Support Equipment oplossingen. Onze klanten zijn voornamelijk afhandelaren op Schiphol. Wij zorgen ervoor dat die afhandelaren elke dag weer kunnen werken met hun materieel, in de breedste zin. Dit kan zijn het onderhoud aan GSE, het leveren van energie of advies over gebruik, onderhoud en levensduur van Ground Support Equipment.

Innovatie

De luchtvaart is meer in beweging dan ooit. Wij streven ernaar om een leidende en innovatieve aanbieder van GSE oplossingen te zijn. Dit brengen wij dagelijks in de praktijk door met onze klanten en partners voorop te lopen in de verduurzaming van al het GSE op het platform. Mooie voorbeelden hiervan zijn de elektrificatie van (vracht)loaders of de vervanging van diesel Ground Power Units naar elektrische varianten. En in de toekomst zelfs autonoom rijdende vliegtuigtrekkers!

Ons bedrijf telt ongeveer 110 medewerkers op dit moment. Sinds Corona zijn we continu bezig om te kijken waar we kunnen innoveren, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. We zijn een gepassioneerde groep mensen die gek zijn op (voertuig) techniek en houden van de dynamiek die de luchtvaart ons dagelijks biedt.

Aantal medewerkers:

Ongeveer 110

Standplaatsen:

KLM Equipment Services is gestationeerd op Schiphol Centrum, Pakhuisstraat 1. Maar we hebben ook een onderdeel werkzaam op Airside, Refueling Maintenance.

Tekst naast werkgeversoverzicht:                      

KLM Equipment Services (KES) is een onafhankelijke dochtermaatschappij van KLM Royal Dutch Airlines. Wij zetten onze expertise en ervaring op het gebied van Ground Support Equipment in voor grote en kleine spelers in de luchtvaartindustrie.

Vacatures:

(MBO/HBO/WO)

Onze werkzaamheden

In het onderhoud van Ground Support Equipment zijn onze activiteiten grofweg te verdelen naar Groot Materieel (De-Icers, Pallet Transporters, Pallet Loaders, Powerstows), Middelgroot Materieel (Vliegtuigtrekkers, GPU’s, Platformwagens) Wegmaterieel (Schaarwagens, Elektrische bussen, Water-, en Toilletwagens) en Tankmaterieel (Tankwagens en Tankdispensers).

Daarnaast leveren wij verschillende diensten op het platform aan ons klanten zoals het aftanken van Ground Support Equipment met eigen Tankwagens.

Wij hebben doorlopend vacatures voor onder ander Monteurs binnen de verschillende disciplines. Ook wordt er veelal over de afdelingen heen gewerkt, zodat het nooit saai wordt. Bij ons kun je sleutelen aan materieel dat je nergens in Nederland vindt!

Solliciteren KLM Equipment Services B.V.
CV

Maximum file size: 2MB