Direct naar de inhoud.

KLM Catering Services

Activiteiten van de organisatie:

Bij KLM Catering Services (KCS) zorgen we 7 dagen per week voor alles wat passagiers van KLM en KLM Cityhopper aan boord nodig hebben: van maaltijden en drankjes tot non-food producten. Bij KCS werk je in een logistieke organisatie: het draait bij ons vooral om voor elke vlucht de juiste maaltijden samen te stellen, de trolleys goed te plannen en te vullen en deze op een betrouwbare en veilige manier aan boord te krijgen.

Innovatie

Luchtvaartmaatschappijen moeten steeds sneller kunnen inspelen op de veranderende wensen van hun klanten. Passagiers stellen voortdurend hogere eisen aan kwaliteit en keuzevrijheid. We kijken dus niet alleen naar de vraag van vandaag, maar vooral naar de verwachting van morgen. Een mooi voorbeeld is de ICA M-class mechanisatie, die volgens opdracht volledige ICA M-class (Economy Class) trolleys met opgedekte trays produceert. 

Welkom aan boord, welkom in het KCS-team!

We willen de beste logistieke dienstverlener in de luchtvaartcatering zijn. We zijn als bedrijf uniek in ons soort en divers in onze samenstelling. We doen het werk samen. We werken er samen aan om het werk voor iedereen aangenamer en beter te maken, waarbij iedereen invloed heeft op zijn eigen werk en mee kan denken over hoe het werken nog beter en prettiger kan. Onze voertaal is Nederlands, maar met meer dan 40 nationaliteiten onder één dak zijn we een echte smeltkroes van culturen.

Aantal medewerkers:

Ongeveer 1000

Standplaatsen:

KLM Catering Services is gevestigd op Schiphol Centrum en Schiphol Noord.

Robotlijn

Tekst naast werkgeversoverzicht:                      

Bij KCS spelen we in op de continu veranderende wensen van passagiers. Een mooi voorbeeld is de ICA M-class mechanisatie, onze ‘Robotlijn’. Deze produceert volledig automatisch de Economy Class trolleys met opgedekte trays. 

Vacatures:

(MBO/HBO/WO)

Operations
De afdeling Operations zorgt voor het samenstellen van het eten en drinken (food) en non-food artikelen voor alle KLM Cityhopper-vluchten en alle Europese en intercontinentale KLM-vluchten.

Functies op deze afdeling zijn onder andere (basis)medewerker en Operator.

Apron Distribution
De afdeling Apron Distribution is verantwoordelijk zijn voor het tijdig, veilig en compleet beladen en lossen van de vliegtuigen. In de expeditiehal wordt catering klaargezet voor transport naar het vliegtuig. Vanaf daar rijden de schaarwagens naar het vliegtuig.

Functies op deze afdeling zijn Chauffeur en Belader.

Warehouse
De afdeling Warehouse zorgt voor de juiste ontvangst, opslag en uitgifte van diverse food- en non-food artikelen. Het Warehouse-team zorgt ervoor dat de goederen die nodig zijn bij de productieafdelingen of het Warehouse op de buitenstations van KLM daar op tijd en in de juiste hoeveelheden aanwezig zijn. Functies op deze afdeling zijn onder andere Controleur Warehouse en Chauffeur/Belader.

Solliciteren KLM Catering Services
CV

Maximum file size: 2MB