Direct naar de inhoud.

Welkom op de introductiesite van Gate Gourmet Amsterdam BV

Gate Gourmet is ontstaan uit de activiteiten van Swissair in 1992. Met de specialisatie van het bevoorraden van vliegtuigen met betrekking tot o.a. de catering is het ontstaan van Gate Gourmet een feit. Inmiddels is Gate Gourmet met haar hoofdkantoor (GateGroup) in Zwitserland gevestigd over de gehele wereld en hebben wij meer dan 200 vestigingen en 36.000 enthousiaste werknemers die dagelijks onze operatie draaien. Gate Gourmet is werkzaam in de catering, hospitality, equipment en luchtvaartretail. In Nederland zijn de vakgebieden catering en hospitality operationeel.

Hierbij denken wij aan het samenstellen en prepareren van de maaltijden, de trolleys op de juiste en vooral een veilige manier aan boord brengen van de vliegtuigen en dit met de hoogste vorm van kwaliteit en service.

Duurzaam ondernemen:

Gate Gourmet is dagelijks bezig met haar verduurzamingproces. Dit niet alleen kijkend naar materiaal, verspilling en het “ groene”  ondernemen maar ook in haar human resource beleid. Samen met onze werknemers kijken wij naar een mooie en gezonde toekomst. Kortom, dit is niet de vraag van vandaag, maar vooral de vraag in de toekomst.

Ready to take of bij Gate Gourmet:

Gate Gourmet is dagelijks op zoek naar de man of vrouw achter zijn of haar CV. Gate Gourmet is als onderneming altijd opzoek naar jouw talent en ontwikkeling hiervan. Kortom wij kennen uitstekende doorgroei mogelijkheden binnen onze organisatie. U zal niet de eerste zijn die als chauffeur gaat instromen en gaat eindigen als teammanger, planner of een andere uitdaging. Kortom, na uw “ take of “ gaan we samen uw koers en eindbestemming bepalen.

Gate Gourmet hanteert de Nederlandse taal als voertaal en toch hebben wij meer dan 40 nationaliteiten werkzaam onder ons dak. De tweede taal die gehanteerd wordt is het Engels. Dit geeft een goede en vooral een dynamische werksfeer waarbij arbeidsvreugde hoog op onze agenda staat.

Werknemers:

In Nederland hebben wij zo’n 600 werknemers werkzaam op onze drie locaties.

Standplaatsen:

Gate Gourmet is gevestigd op Schiphol Noord en Boesingheliede met twee productielocaties. Daarnaast hebben wij ons centraal magazijn in Hoofdorp.

Vacatures:

Door de groei en ontwikkeling in de Luchtvaart zijn wij dagelijks opzoek naar enthousiaste: vrachtwagenchauffeurs (rijbewijs C) , reachtruckchauffeurs, productiemedewerkers, keukenmedewerkers, koks

Solliciteren GateGourmet
CV

Maximum file size: 2MB